Кошик
13 відгуків
promo_banner
Технологічне та допоміжне обладнання з нержавіючьої сталі від компанії INOX TIME
+380 (66) 935-92-22
+380 (67) 999-67-27
+380 (67) 353-60-99

Підібрати санітарно-гігієнічне обладнання для комплектації санітарного шлюзу(санпропускника) харчового підприємства.

Підібрати санітарно-гігієнічне обладнання для комплектації санітарного шлюзу(санпропускника) харчового підприємства.

Підбір санітарно-гігієнічного обладнання для комплектації санітарного шлюзу харчового підприємства.

 

Загальні правила особистої гігієни на підприємствах харчової промисловості має велике значення.

Як відомо особиста гігієна — це ряд санітарних правил, які повинні строго дотримуватися всі співробітники підприємства. Дані правила передбачають ряд гігієнічних вимог до змісту тіла, рук і порожнини рота працівника, до санітарного одягу, до режиму роботи підприємства.

Недотримання правил особистої гігієни може призвести до зараження харчових продуктів патогенними мікробами, викликати спалахи інфекційних захворювань.

Під особистою гігієною працівника харчового підприємства мається на увазі:

  • проходження медичного огляду;
  • використання для роботи чистої санітарного одягу;
  • утримання в чистоті шкіри рук, тіла і порожнини рота.

Підбір обладнання, інженерам підприємства необхідно врахувати ряд факторів, які допоможуть правильно укомплектувати і розставити обладнання в санітарному шлюзі відповідні системи ХАССП (HASSP) .

· Необхідно врахувати місце розташування роздягалень персоналу;

· Кількість співробітників яке одночасно буде проходити через санітарний шлюз;

· Функції санітарно-гігієнічного обладнання для забезпечення контролю гігієни.

 

Правильно влаштована система руху через санпропускник , що дозволяє швидко і без затримок проходити великій кількості людей. Найчастіше на великих підприємствах одночасно здійснюється вхід і вихід персоналу. Для цього встановлюються спеціальні перильні огородження для розподілу потів людей.

 

Занитарный шлюз ділиться на модулі:

· модуль для миття рук;

· модуль для дезінфекції рук;

· модуль для дезінфекції підошов взуття;

· модуль для очищення взуття щітками;

· модуль для сушіння рук;

 

Модуль для миття рук

У даний модуль входять безконтактні обладнані умивальники диспенсерами для мила і тримачами для одноразових рушників, відром для сміття з педальним пристроєм та інструкцією з миття рук. Кількість постів підбирається таким чином, щоб забезпечити безперешкодний прохід потоку людей через модуль миття рук. При не великій кількості людей може використовуватися санпропускник включає в себе кілька модулів .

Для наших клієнтів ми можемо запропонувати інтегровані станції включають в себе кілька модулів, що дозволяють здійснити кілька завдань щодо забезпечення гігієнічної обробки рук та взуття персоналу.

 

 

 

Модуль дезінфекції рук

Санпропускник для дезінфекції рук. Дезінфекція рук відбувається , коли руки знаходяться в дезінфекційних камерах(шляхом спрацьовування сенсорних датчиків). Турнікет відкривається тільки після того, як буде завершений цикл дезінфекції .

 

 

 

 

Модуль для очищення взуття щітками

Санпропускник SPG 0002 з горизонтальними щітками. Дезінфекція та очищення підошов взуття виконується шляхом автоматичної подачі миючого засобу на обертові щітки. Подача миючого засобу відбувається шляхом змішування з проточною водою через інжектор з можливістю налаштування витрати миючого засобу.

 

 

 

 

Для очищення взуття високої застосовується санпропускник SPG 0005 з додатково встановленими вертикальними щітками.

 

 

 

Для очищення взуття високої всередині цехів застосовується санпропускник SPG 0003 з додатково встановленими вертикальними щітками.

 

 

 

 

Модуль дезінфекція підошов взуття

Складається з двох секцій:

-секція з дезинфікуючою рідиною і секція для видалення надлишків рідини з взуття.

Працівник проходить по спеціальному резервуару з розчином дезінфікуючого засобу, рівень якої трохи вище рівня підлогової решітки. Розчин дезінфекційного засобу доливається вручну. В секції, розташованої під турнікетом, надлишки рідини з взуття стікають в спеціальний відсік. Дезінфекція рук. Дезінфекція рук відбувається , коли руки знаходяться в дезінфекційних камерах(шляхом спрацьовування сенсорних датчиків). Турнікет відкривається тільки після того, як буде завершений цикл дезінфекції миючого засобу.

*Додаткові модулі

Модуль сушіння рук

 

Модуль для сушіння рук складається з електричної сушіння подає підігріте повітря через спеціальні сопла зі швидкістю 692 км/год, час висихання рук 10 с.

 

 

 

 

 

 

Багатофункціональні санпропускники.

Для комплексної гігієнічної обробки пропонуємо використовувати санпропускники включають в себе кілька модулів. Дане рішення дозволяє зменшити площу зайняту під обладнання, а також кількість комунікацій необхідних для під'єднання санпропускника. Все обладнання відповідає вимогам системи ХАССП (HASSP).

 

 

 

Диспенсери з нержавіючої сталі

 

Виготовляються з нержавіючої сталі AISI 304, в асортименті:

· диспенсер для мила та дезінфікуючого засобу ліктьовий;

· диспенсер для одноразових шапочок;

· диспенсер для одноразових халатів;

· диспенсер для бахіл;

· диспенсер для одноразових рушників;

·          

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner