Візки і рами коптильні з нержавіючої сталі.
- Рама-візок для шокового заморожуванняЦіну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздріб+380 (98) 129-06-36
- Топ продаж
Коптильні візки,рами коптильні користуються великою популярністю у виробників м'ясопродуктів ,особливо копчених ковбас.Розрізняються по конструкції і призначенню.Використовуються в коптильних камерах при копченні м'ясної продукції.Найпопулярнішими серед візків для копчення є візки тип Z і тип H.
Рама коптильна тип Z.
Виготовляється з нержавіючої сталі AISI 304 прямокутного профілю 40*40*2.Для здійснення копчення на коптильних киях в коптильних камерах.Для полегшення завантаження і вивантаження продукції з коптильної візки.Рами коптильні комплектуються від 4 до 11 полиць , які виконуються з нержавійки.Колеса рами коптильної витримують високі температури. Температура плавлення коліс 250 градусів.
Візок для копчення тип H
Виготовляється з кислотостійкої, нержавіючої сталі. Даний тип візків використовується для копчення на киях м'ясної продукції в коптильних камерах. Кожна рама розрахована для максимального завантаження від 350 до 500 кг.
Фаловская рама, рама фала. Рама для варіння ковбас тип До
Коптильна рама для ковбаси і м'яса використовується при приготуванні м'яса і молочних ковбас. Виконується з прямокутних нержавіючих профілів. Конструкція дає можливість легко і швидко завантажувати і вивантажувати продукцію.
Також в асортименті нашої компанії є обладнання для мийки коптильних рам "стенд для душування"
Рама виконана з нержавіючої сталі з вбудованими форсунками для подачі розчину для миття коптильних візків.
Використання коптильних рам буде не зручним, якщо не використовувати візки для перевезення коптильних палиць "вішав".Це обладнання значно прискорює процес завантаження і вивантаження продукції з коптильної рами. Конструкції візків дозволяють максимально наблизити її до обслуговується коптильної візку.